Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórakozóhely, Retro Disco képes leírás - Retro.tlap.hu
részletek »

Szórakozóhely, Retro Disco - Retro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Szórakozóhely, Retro Disco
Keresés
Találatok száma - 5 db
Retro diszkó

Retro diszkó

Retro diszkó: elsősorban céges továbbképzésekre, csapatépítő tréningekre, konferenciák utolsó napjára, esküvőkre. Jó megoldás a retro Dj, ha egy rendezvényen nincs keret drága party band-re, vagy ha csak egy szintetizátoros hervaszatná a hangulatot... Mottó: 'Mindenkinek szóljon egy szám!'

Retro Party - Budapest

Retro Party - Budapest

Ha igazi kikapcsolódásra vágysz, gyere és bulizd ki magad! A 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb hazai és külföldi slágerei DJ Tica-val! Alacsony ital árak! Dohányfüst-mentes tánctér! Kulturált társaság! Házibuli hangulat! Táncolj és énekelj önfeledten a legismertebb retro slágerekre! Éld át Te is! Nálunk minden megtalálható egy helyen, ami a jó hangulathoz kell: remek zeneszámok, táncoslány, italbár alacsony árakkal, biliárd asztalok és tánc kifulladásig... 100% Retro &100% Eredeti hangulat! Nyitva minden hónap harmadik szombatján. Cím: Hotel Góliát Táncterme 1135 Budapest, XIII., Kerekes u. 18-20. (a Reitter Ferenc utcától 80 méterre) Retro Party Asztalfoglalás / Információ: Tel.: 264-5781, 06-20-4484-198 E-mail: retroparty@partydance.hu http://retro party.lapunk.hu

Retro77 Club

Retro77 Club

Három italpult , koktélpult és pizza-konyha biztosítja az ellátást, de igény esetén hideg és melegkonyhai ételekkel is tudunk szolgálni. Teljesen felszerelt diszkópult, minőségi hang és fénytechnika gazdagítja a szolgáltatásokat.

Szimpla

Szimpla

A Szimpla 2001 októbere óta üzemel abból a célból hogy kiderüljön, lehet-e piaci alapon rétegkultúrát finanszírozni, kilátástalannak tűnő építkezéseket túlélni, kiegyensúlyozottan működő konyhát vinni, kertmoziban saját forgalmazású filmeket vetíteni, animációs filmfesztiválokat szervezni, meg ilyesmik. A válasz egyelőre: IGEN.

Szóda

Szóda

Van minden, zene, haverok, sörözés, rövidezés, csocsózás, táncolás, Szóda. Szóda Kávézó és Mulató. Egy budapesti aprónak nem mondható hetedik kerületi szórakozóhely. (1075 Budapest, Wesselényi u. 18.)

Tuti menü