Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Retró járművek képes leírás: Veterán - VeteránPark [2. oldal]
részletek »

Retró járművek: Veterán - VeteránPark [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Retró járművek
Keresés
Találatok száma - 20 db
Veterán Magazin

Veterán Magazin

A Veterán Autó és Motor 1997 óta van jelen a magyar lappiacon, mint az 1990-1992 között megjelent Autó-Motor Veterán szellemi utóda. Először negyedévente, majd 1998-tól kéthavonta jelent meg, 2002 januárjától már havilap, terjedelme 80 oldal. A lap olvasói között meghatározó részt képviselnek a régi járművek gyűjtői és a restaurátorok, az iparszerűen felújítással foglalkozók.

Veteránbörze

Veteránbörze

Látogass el a Veteránbörzére is ha érdekel a veteránautók és annak szerelése téma vagy veterán mániás vagy, ne tévesszen meg a kezdeti Webáruház stílus, ha kicsit tovább böngészel az oldalon hasznos infókat, segédanyagokat és történeteket is találhatsz. Rajta hát gyere és szörfölj a Veteránbörzén is.

VeteránPark - veterán autók és motorok online enciklopédiája

VeteránPark - veterán autók és motorok online enciklopédiája

A VeteránPark azok számára készült, akik ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a veteránjárművek iránt. Ez megnyilvánulhat puszta rajongásban, szerencsésebb esetben pedig egy vagy több oldtimer jármű birtoklásában. Célunk, hogy a Magyarországon is egyre szélesebb körben népszerű terület rajongói számára összegyűjtsük a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítsunk a konkrét típusokhoz, modellekhez kapcsolódó tapasztalatok megosztására.

Tuti menü