Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plakátok, képeslapok, kártyanaptárak képes leírás - Retro.tlap.hu
részletek »

Plakátok, képeslapok, kártyanaptárak - Retro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Plakátok, képeslapok, kártyanaptárak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Nosztalgia-Plakat

Nosztalgia-Plakat

Cégünk a Nosztalgia Plakát Bt. elsőként kezdte el importálni és forgalmazni régi fém reklámplakátok és képeslapok reprodukcióját nagykereskedelmi szinten. Az általunk értékesítésre kerülő termékeknek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Jelenleg több mint 120 fajta motívummal rendelkezünk, köztük olyan nagy neves cégeknek is, mint Zwack Unicum és Törley. Az elmúlt öt évben termék skálánk is folyamatosan bővült, mint fémhőmérők, fémdobozok, fémhűtőmágnesek, faliórák, vekkerek, papírképeslapok, poszterek, minden a nosztalgia és a retró jegyében.

Retro Reklám Kft.

Retro Reklám Kft.

A Retro Reklám Kft. honlapja. Tevékenységeink a grafika köré épülnek, törekedve arra, hogy minél szélesebb spektrumban tudjuk kielégíteni a hozzánk forduló ügyfelek igényeit. Arculat és logószerkesztés, nagy formátumú nyomtatás, reklámajándék, táblakészítés, weboldalkészítés,

Wartburg reklámok

Wartburg reklámok

A Veterán Apró hirdetési oldalon cikkeket is olvasgathatsz, melyeket igyekszünk olyan képekkel is illusztrálni melyek az adott veterán jármű 'új' korából származnak. Kellemes olvasgatást és böngészést kívánunk!

Zománctáblák

Zománctáblák

"2000 óta gyűjtöm a régi reklámos bádogdobozokat, főleg ritka gramofontűs, cigarettás és különböző élelmiszeres dobozokat vásárolok, csereberélek. Gyűjteményem kb. 700 db bádogdobozból és 80 db zománc illetve pléhtáblából áll." "Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, mivel az újabb és újabb darabok miatt a kollekció folyamatosan bővül. A bemutatott tárgyak nem eladók, a cserére vagy eladásra felkínált tárgyak a börze rovatban találhatóak meg."

Tuti menü