Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Offline vásár, börze képes leírás - Retro.tlap.hu
részletek »

Offline vásár, börze - Retro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Offline vásár, börze
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ecseri bolhapiac

Ecseri bolhapiac

Gyűjtőnek, nézelődőnek, hazavinni való emléktárgyat keresőnek egyaránt kincseskamra az Ecseri bolhapiac. Alkudni természetesen lehet - sőt, kötelező. Az apró porcelánfiguráktól a szecessziós bútorokig, a régi üdvözlőlapoktól az ezüst zsebóráig, a szocializmus negyven évének sajátos kultusztárgyaiig szinte minden kapható.

Hegyeshalom

Hegyeshalom

Hegyeshalom - Az ötvenforintostól a százezresig több ezer használt holmi közül válogathatunk az ország talán legnagyobb fedett téri bolhapiacán. Egy osztrák férfi a hegyeshalmi határátkelőnél lévő bevásárlóközpontban 3 ezer négyzetméteren kínálja a különféle, elsősorban lomtalanításból származó holmikat.

PeCsa Bolhapiac

PeCsa Bolhapiac

Látogatók részére: a napijegy ára 150 Ft. Árusok részére: nyitvatartási napokon 06.00-08.00 között, alkalmi árusok részére 08.00-órától. A szabadon talált helyek az árusok által elfoglalhatók. Kizárólag asztalról lehetséges az árusítás! Asztal szabadon hozható, illetve bérelhető 1000 Ft-os egységáron (mérete: 180x80 cm). Helyjegy: 2000 Ft.

Veterán börzenaptár

Veterán börzenaptár

A Veterán Apró hirdetési oldal börzenaptára annyival érdekesebb a hasonló oldalak naptárainál, hogy a börzékhez hirdetéseket lehet rendelni. Így a látogatók képet kaphatnak a közelgő börzék árú kínálatáról. Gyorsan átekinthető, hogy az egyre szaporodó veteránbörzék közül melyiken várható több vagy kevesebb árus.

Tuti menü