Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műszaki cikkek képes leírás - Retro.tlap.hu
részletek »

Műszaki cikkek - Retro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Műszaki cikkek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Commodore 64

Commodore 64

A Commodore 64 a 1980-as évek kultikus személyi számítógéptípusa. Először érthetően a vállalati szférából szorult ki, az otthoni felhasználók köréből azonban tulajdonképpen máig sem teljesen, mert van aki nosztalgiából máig megtartotta és be-bekapcsolja. Az 1993-ban befejezett gyártásáig eladott 17-25 millió számítógéppel a C64 minden idők legtöbbet eladott számítógépmodellje lett és maradt.

Használt lemezjátszó - Vatera

Használt lemezjátszó - Vatera

Használt lemezjátszó - Vatera. Ha minőségi lemezjátszókat keresel elérhető áron, akkor nézz be a Vatera.hu aukciós áruházba. Győződj meg a saját szemeddel a rengeteg akcióról, egyes lejátszókat már 1 Forintért megszerezheted. Add el megunt termékeidet, biztos gazdára lelnek. A szimpatikus eladók miatt mindenkinek csak ajánlani tudom.

Machines

Machines

Retro computer portál: A gépek ismertetőin kívül lehetőség van korszerű (megújult) fórumozásra, hirek, cikkek olvasására-hozzászólására. És persze a beküldhető gyűjteményeket is szívesen várjuk. Reménykedünk abban, hogy ezzel a webporálal némiképp a gyűjtő társadalmat közelebb tudjuk hozni egymáshoz, hiszen minden meg van (lesz) hozzá..

Rádiómúzeum

Rádiómúzeum

A teljesség igénye nélkül szeretném felidézni néhány magyarországi történés, esemény időpontját, hogy a magyar rádióbarátok mellett az Internet segítségével minden érdeklődő képet kapjon a magyarországi technikatörténeti eseményekről

Régi rádió apró

Régi rádió apró

Az oldal a régi rádiók bemutatásával foglalkozó felületek, ma már szerencsére egyre népesebb táborának tagja. Gyûjteményem gerincét az elektroncsöves rádiókból az ötvenes és hatvanas években gyártott készülékek, a tranzisztoros rádiók közül pedig a hatvanas és hetvenes években készült masinák alkotják!

Retró bolt

Retró bolt

A retrobolt egy profitorientált vállalkozás: célunk, hogy minél több pénzt csináljunk, felhasználva a mostanában oly divatos retroőrületet. ennek érdekében anyagi és emberi lehetőségeink maximális kihasználásával kutattunk fel régi, ma már szinte ismeretlen és megszerezhetetlen számítógépeket, video és kvarcjátékokat: csak azért, hogy ezentúl bárki könnyedén hozzájuthasson ezen ritkaságokhoz - természetesen rajtunk keresztül! gondolja meg, micsoda öröm ezekkel a gépekkel villogni a barátok és a család előtt!! ismertesse meg gyermekével, fiatalabb rokonaival letűnt korok játékait!! lépjen be virtuális boltunkba és vásároljon kedvére a nálunk található értékes és egyedülálló gyűjteményből! önnek is jó lesz!!

Számológép Blog

Számológép Blog

Ez itt Kalkulátorisztán, avagy egy blog számológépekről. Online és offline, egyszerű, tudományos, programozható, grafikus és mechanikus kalkulátorok - az abakusztól a számológépes órákig. A hivatkozott link a retró cimkével elátott bejyegyzésekre mutat.

Telefonmúzeum

Telefonmúzeum

A weboldal elsősorban a hazai gyártású készülékeket mutatja be. Már az 1900-as évek elejétől készültek telefonok hazánkban. Szeretnénk minél több telefont és dokumentumot nyilvánosságra hozni. Örömmel bemutatjuk az Ön telefonját is! Várjuk további készüléktulajdonosok jelentkezését.

Tuti menü