Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Retro linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tinyshophu - Zománctáblák [7. oldal]
részletek »

Retro képes leírás: Tinyshophu - Zománctáblák [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 119 db
Tinyshop,hu  Egyedi, különlegességek!

Tinyshop,hu Egyedi, különlegességek!

TinyShop. Hírek, ujdonságok Mobilok, tartozékok, alkatrészek. Régiség, Műtárgy, Antikvitás. Sport, egészség. Illatszer, Kozmetika Barkácscikk, hobbi. Autoextrák Divatcikk Ékszerek, Órák Játék. Írószerek, asztali tolltartók, iskolai, irodai eszközök. Kellemes böngészést, és előnyös vásárlásokat kívánok! TinyShop.hu! Amire a fogad fáj! Régiségek, műtárgyak, és iparművészeti értéket képviselő tárgyak. Festmény, bútor, réz, bronz, ón, ezüst, porcelán, üveg, antikvitás. Különleges iparművészeti műalkotások, ritka kézműves termékek. Kovácsolt vas, fonott bútorok, virágtartók, Dísztárgyak. Dísztárgyak, kerti eszközök, Irodai, és iskola szerek. Kovácsoltvas virágtartók, és bútorok. Porcelán vitrintárgyak, és üvegdíszek. Faliképek, nyomatok, képtartók.

Tisza Cipő

Tisza Cipő

A 70-es években a Tisza Cipőgyár volt Magyarország legnagyobb cipőgyára, - ahol nemcsak cipőket, hanem az ország más gyárai részére gumitalpakat is készítettek - évente 10 200 000 pár cipőt gyártottak itt ebből 3 000 000 pár tornacipőt. A mennyiség mellett a gyár ügyelt a minőségre, 1974. júliusában a PVC talpú tornacipők elnyerik a "kiváló árú" megkülönböztető jelzést. Az 1976-os Budapesti Nemzetközi Vásáron a Tisza Cipőgyár szabadidő cipőcsalád termékeivel vásári nagydíjat kapott.

Többrészes vászonképek retro stílusban

Többrészes vászonképek retro stílusban

Vászonkép saját fotóból: a legjobb ajándék születésnapra, névnapra, esküvőre vagy évfordulóra. Többrészes vászonképekre lenne inkább szükséged? Tőlünk speciális méretben, akár 6 paneles elosztásban is rendelhetsz. Vászonkép nyomtatás minőségi, nedvességálló anyagból - szállítás 5 munkanapon belül. Válaszd ki a legszimpatikusabbat és vásárolj pénzvisszafizetési garanciával online, mindössze 3 lépésben! Látogass el weboldalunkra, ismerd meg további szolgáltatásainkat, időszakos akcióinkat is! Várjuk megkeresésed!

Trapper farmer

Trapper farmer

Már az anyag szövése is más, a belőle készült nadrág lazább hajlékonyabb mint a többi. Szövési hiba, minden nadrágra jutott. Az indigófestés viszont nagyon jól sikerült. Élénk sötét színe látványosan és gyorsan kopott, bizonyítva hogy igazi farmerrel van dolgunk, és ez akkoriban már elég volt a sikerhez. Egyenes szárú, átlagos derékmagasságú férfinadrág, a kötelező öt szegecselt zsebbel, a hátsó kettőt dupla hullámos varrás díszítette. Használat közben, hála az egyedi anyagnak a kritikus helyeken megnyúlt és jellegzetesen fehérre kopott, messziről felismerhetővé vált.

Traubisoda

Traubisoda

Traubisodát, a hetvenes években, egészen pontosan 1973-ban kóstolhatta meg először a nagyközönség. A saszlaszőlő aromája a magnéziumban gazdag vízzel keveredve alkotja meg az emlékezetes Traubi ízt. A Traubisoda kultusz szerves részei a régi, hetvenes-nyolcvanas évekbeli reklámfilmek.

Tv Maci

Tv Maci

A 60-as és 70-es évek Tévé-maciját Köbert Tibor tervezte. "Az első bábfilmecskét a fogat mosó, majd ágyba bújó mackóról még házon belül készítették el Kende Márta és munkatársai. A kicsit bumfordi, zömök, szelíd képű macit egy ország szerette. Az új, színes TV-maci már korántsem örvend akkora népszerűségnek...."

Veterán Apró

Veterán Apró

Ingyenes - "veterános" - apróhirdető oldal sok 50-es, 60-as és 70-es évek járműveivel. Autók, motorok, alkatrészek és jármű kiegészítők találhatóak strukturált kategóriákba rendezve a Veterán Apró hasábjain.

Veterán Autócsodák

Veterán Autócsodák

Veterán Autócsodák. Az 50-es, 60-as, 70-es évek Veterán Autócsodái. Ingyenes, regisztrációmentes veterán autó hirdetések. Sok-sok cikk, érdekességek és természetesen sok eladó retró jármű é elsősorban autó - hirdetése.

Veterán blogok

Veterán blogok

A Veterán fórumon bárki szabadon indíthat saját blogot, természetesen az oldal témájához valami módon illeszkedő bejegyzésekkel. Olvashatsz az oldalon többek között harminc éves Lamborghiniről, design fűnyíróról érdekes márkatörténetekről, vagy nosztalgia versenyekről, aukciókról a nagyvilágból. Érdemes hetente visszalátogatnod!

Hirdetés
Veterán börzenaptár

Veterán börzenaptár

A Veterán Apró hirdetési oldal börzenaptára annyival érdekesebb a hasonló oldalak naptárainál, hogy a börzékhez hirdetéseket lehet rendelni. Így a látogatók képet kaphatnak a közelgő börzék árú kínálatáról. Gyorsan átekinthető, hogy az egyre szaporodó veteránbörzék közül melyiken várható több vagy kevesebb árus.

Veterán fórum

Veterán fórum

Veterán autók és motorok ápolásával, javításával, veterán klubok eseményeivel foglalkozó fórum. A tartalmat nem korlátozzuk le néhány márkára, így minden hazai veteránbarátot szívesen látunk a közösségünkben!

Veterán Magazin

Veterán Magazin

A Veterán Autó és Motor 1997 óta van jelen a magyar lappiacon, mint az 1990-1992 között megjelent Autó-Motor Veterán szellemi utóda. Először negyedévente, majd 1998-tól kéthavonta jelent meg, 2002 januárjától már havilap, terjedelme 80 oldal. A lap olvasói között meghatározó részt képviselnek a régi járművek gyűjtői és a restaurátorok, az iparszerűen felújítással foglalkozók.

Veteránbörze

Veteránbörze

Látogass el a Veteránbörzére is ha érdekel a veteránautók és annak szerelése téma vagy veterán mániás vagy, ne tévesszen meg a kezdeti Webáruház stílus, ha kicsit tovább böngészel az oldalon hasznos infókat, segédanyagokat és történeteket is találhatsz. Rajta hát gyere és szörfölj a Veteránbörzén is.

VeteránPark - veterán autók és motorok online enciklopédiája

VeteránPark - veterán autók és motorok online enciklopédiája

A VeteránPark azok számára készült, akik ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a veteránjárművek iránt. Ez megnyilvánulhat puszta rajongásban, szerencsésebb esetben pedig egy vagy több oldtimer jármű birtoklásában. Célunk, hogy a Magyarországon is egyre szélesebb körben népszerű terület rajongói számára összegyűjtsük a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítsunk a konkrét típusokhoz, modellekhez kapcsolódó tapasztalatok megosztására.

Wartburg reklámok

Wartburg reklámok

A Veterán Apró hirdetési oldalon cikkeket is olvasgathatsz, melyeket igyekszünk olyan képekkel is illusztrálni melyek az adott veterán jármű 'új' korából származnak. Kellemes olvasgatást és böngészést kívánunk!

www.retroband2010.hu

www.retroband2010.hu

A Retroband billentyű, gitár, basszusgitár, dob két énekes lány felállásban játszik széles repertoárból. Honlapunkon találhatsz képgalériát, ismertetőt eddigi bulijainkról, valamint műsort, ami hétről-hétre frissül. Ízelítőül néhány előadó, akiktől játszunk: Abba, Bangles, Bananarama, John Lennon, Eagles, Beatles, Illés, Koncz Zsuzsa, Katona Klári, Charlie, Bikini, Beatrice stb. Referencia: Faszén fesztivál Tatabánya.

Zománctáblák

Zománctáblák

"2000 óta gyűjtöm a régi reklámos bádogdobozokat, főleg ritka gramofontűs, cigarettás és különböző élelmiszeres dobozokat vásárolok, csereberélek. Gyűjteményem kb. 700 db bádogdobozból és 80 db zománc illetve pléhtáblából áll." "Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, mivel az újabb és újabb darabok miatt a kollekció folyamatosan bővül. A bemutatott tárgyak nem eladók, a cserére vagy eladásra felkínált tárgyak a börze rovatban találhatóak meg."

Tuti menü