Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Retro linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pannónia - Retro [4. oldal]
részletek »

Retro képes leírás: Pannónia - Retro [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 119 db
Pannónia alkatrészek

Pannónia alkatrészek

Motor alkatrész választékunkban a motorok működéséhez elengedhetetlen termékek mellett számos olyan kiegészítő is szerepel, amivel kényelmesebbé, biztonságosabbá vagy élménydúsabbá tehető a motorozás. Így vásárolhat tőlünk például hengerfejet vagy kipufogót, de díszítőelemeket, bukósisakot vagy kesztyűket is. Kínálatunk összeállításakor nemcsak a nagymotorosokra gondoltunk, webáruházunkban robogó alkatrész is beszerezhető. Ha 20 000 forint feletti értékben rendel, a házhozszállítást mi álljuk. Nézzen körül nálunk!

PeCsa Bolhapiac

PeCsa Bolhapiac

Látogatók részére: a napijegy ára 150 Ft. Árusok részére: nyitvatartási napokon 06.00-08.00 között, alkalmi árusok részére 08.00-órától. A szabadon talált helyek az árusok által elfoglalhatók. Kizárólag asztalról lehetséges az árusítás! Asztal szabadon hozható, illetve bérelhető 1000 Ft-os egységáron (mérete: 180x80 cm). Helyjegy: 2000 Ft.

Pólópokol

Pólópokol

A mintákat kiváló minőségű kínai alapanyagra nyomjuk. Te most azt hiszed, hogy viccelünk. és tényleg. Gildan, és Sol's pólókkal dolgozunk, amik 100 % cotton felirattal érkeznek. Napokig viseltük a tesztpólókat, mosás nélkül. Nagyon büdösek lettünk bennük, de a pólók ezt is kibírták. Rendes esetben egyébként kéretik a cuccost kifordítva, 40 fokon mosni, és legalább a mintát nem vasalni. Így szerintünk sokáig boldog tulajdonosa lehetsz a pólóinknak. Ha mégis gáz lenne a minőséggel, akkor ne habozz heves anyázások közepette visszahozni azt nekünk.

Rádiómúzeum

Rádiómúzeum

A teljesség igénye nélkül szeretném felidézni néhány magyarországi történés, esemény időpontját, hogy a magyar rádióbarátok mellett az Internet segítségével minden érdeklődő képet kapjon a magyarországi technikatörténeti eseményekről

Régi járművek Egyesülete

Régi járművek Egyesülete

Itt Észak-Magyarországon, ezen a gyönyörű vidéken - egymástól függetlenül - többünkben is felmerült az igény egy veterán autós, motoros klub létrehozására. Ám évekig csak hírből ismertük egymást. Aztán egyszercsak a hírből ismeretség, az ismeretségből barátság lett, és 2000-ben megszületett az Egri Veterán Autós Motoros Klub, mely 2003-ban nevét Régi járművek Egri Egyesülete névre változtatta. A "veteránosok" érthetően nagy büszkeséggel mutatják meg járműveiket az érdeklődőknek. Ezért már az első évünkben találkozót szerveztünk. A rendezvény sikere újabb és újabb találkozó megszervezésére ösztönzött minket. Reméljük még hosszú ideig sikerül megőrizni a lelkesedést, és évről-évre összehozni a régi járművek szerelmeseit.

Régi rádió apró

Régi rádió apró

Az oldal a régi rádiók bemutatásával foglalkozó felületek, ma már szerencsére egyre népesebb táborának tagja. Gyûjteményem gerincét az elektroncsöves rádiókból az ötvenes és hatvanas években gyártott készülékek, a tranzisztoros rádiók közül pedig a hatvanas és hetvenes években készült masinák alkotják!

Regiment

Regiment

Ólomkatona kiállítás szervezése az ország egész területén. Bemutató az ólomkatona öntés fortélyaiból és gyermek foglalkoztatás. Ólom figurák készítése egyedi megrendelés alapján. Importált, különleges minőségű lemezjátékok gyerekeknek és felnőtt gyűjtőknek egyaránt! Egyes régi, használt, de jó állapotú és működő darabok, melyek aktuálisan megtalálhatóak az üzletünkben, a teljesség igénye nélkül.

Régiújságok

Régiújságok

A "régiujságok" oldal régi idők újságjainak gyűjtőhelye. Böngésszen kedvére eddig összegyűjtött tartalmunkból, és várjuk a régi 50-60-70-80-90-es évek újságaiból azokat a cikkeket digitális formátumba amit szívesen megosztanának az Olvasókkal.

Remíz

Remíz

Távol a város zajától, a Budakeszi úton, a villamosok éjszakai pihenőhelye mellett, egy elhanyagolt ifjúsági eszpresszó helyén, ma Budapest egyik legismertebb vendéglője működik. Az átépítéskor eredetileg kávéházat terveztek, de a közfalak bontásakor az élet átalakította a terveket és 1992 augusztusában, stílusosan megnyílt a Remíz kávéház és söröző. A falakat idővel tágítani kellett és ebben a törzsvendégek is részt vállaltak. Az adományozók téglába vésett nevét bárki megismerheti, amikor a különtermekbe, a kártya-és klubszoba felé vezető folyosón áthalad. Hangulatos kerthelyisége - szaletlijével, Péter János Vladimír szobrászművész tündéri szökőkútjával, ínycsiklandozó látványkonyhájával - pedig kora tavasztól, késő őszig vonzza a vendégeket. A Remíz a társasági élet egyik kedvenc helyszíne, ahová nem lehet úgy betérni, hogy az asztaltársaságokban ne tünne fel néhány ismerős művész, író, politikus, újságíró, üzletember.

Hirdetés
Retró - MAXCity

Retró - MAXCity

A retro az 50-es, 60-as 70-es évek Amerikáját idéző, az élet számos területén, így a lakberendezésben is hódító divatirányzat, amely az említett korszak hangulatát eleveníti fel a korra jellemző design elemek felhasználásával. Ez a nosztalgikus múlt idézés színeket, változatosságot, játékosságot, vidámságot, humort csempészett napjaink modern otthonaiba, oldva a minimalizmus szigorú, hűvös nyugalmát.

Retro A Trendetlen

Retro A Trendetlen

Ez a Retro, nem nosztalgia. Trendetlen tárgyak és programok. Design és Tech. Kultúra és Stílus. Nemcsak fanoknak és sznoboknak. A trendek jönnek és mennek. De a stílus örök. A divat azt diktálná, hogy kövesd. Az ízlésed azt súgja, hogy van élet az aktuális plázadivaton túl. Ez a blog oda kalauzol, ahol a giccs véget ér és ahol a stílus kezdődik.

Retró bolt

Retró bolt

A retrobolt egy profitorientált vállalkozás: célunk, hogy minél több pénzt csináljunk, felhasználva a mostanában oly divatos retroőrületet. ennek érdekében anyagi és emberi lehetőségeink maximális kihasználásával kutattunk fel régi, ma már szinte ismeretlen és megszerezhetetlen számítógépeket, video és kvarcjátékokat: csak azért, hogy ezentúl bárki könnyedén hozzájuthasson ezen ritkaságokhoz - természetesen rajtunk keresztül! gondolja meg, micsoda öröm ezekkel a gépekkel villogni a barátok és a család előtt!! ismertesse meg gyermekével, fiatalabb rokonaival letűnt korok játékait!! lépjen be virtuális boltunkba és vásároljon kedvére a nálunk található értékes és egyedülálló gyűjteményből! önnek is jó lesz!!

Retro Bútorszövetek és bútorkárpít

Retro Bútorszövetek és bútorkárpít

A stylfa lakberendezési bolt széles választékkal áll bútorszövetek és bútorkárpítok tekintetében a vásárlók rendelkezésére. Ezen választék részét képezi a retro hangulatot előídéző bútorbevonó anyagok termékskálája is, amelyet az ajánlott linken keresztül lehet megtekinteni. Az újonnan megjelenő és aktuális retro termékskála az oldalon megtekinthető és megrendelhető.

Retro Club étterem

Retro Club étterem

Éttermünk frekventált, jól megközelíthető helyen, az Astoria Szállóval szemben található. Eredeti receptek alapján készült ételeinkkel, jellegzetes italokkal, halk zenével igyekszünk vendégeinket a rohanós hétköznapok, egyhangúságából kizökkenteni.

Retro diszkó

Retro diszkó

Retro diszkó: elsősorban céges továbbképzésekre, csapatépítő tréningekre, konferenciák utolsó napjára, esküvőkre. Jó megoldás a retro Dj, ha egy rendezvényen nincs keret drága party band-re, vagy ha csak egy szintetizátoros hervaszatná a hangulatot... Mottó: 'Mindenkinek szóljon egy szám!'

Retró eOldal

Retró eOldal

Minden ami régi, régen történt, szóval minden ami retró. Mutasd meg gyermekeidnek is milyen volt régen az esti mese, a tévé hiradó, a vetélkedők, a reklámok, a humor (Hofi), a tévé torna és minden más...

Retro figurák, játékok boltja

Retro figurák, játékok boltja

A fantasmania online játékbolt elsősorban film / mozi, képregény, rajzfilm alapú figurákat és játékokat kínál. A termékek között egyaránt találhatóak új és használt játékok, a retro termékek elsősorban az utóbbiak közül kerülnek ki. Érdemes szétnézni a kategóriákban, mert a 'Retro' címkével ellátottakon kívül szinte mindben előfordul egy-két érdekesség vagy máshol már nem kapható termék. Az ilyen cikkek jellegükből fakadóan (egy-egy darab van belőlük alkalmi jelleggel), a kínálat folyamatosan változik, a frissítések rendszeresek. Sok népszerű (Marvel és DC Szuperhősök: Batman, Vasember, Pókember, Star Wars figurák, Transformers, Pankrátorok, stb) mellett egy-két érdekességre mindig bukkanni a kategóriák mélyén!

Tuti menü