Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Retro linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Retro képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 119 db
 Simson Star

Simson Star

A honlapon megtalálható a Simson Star márka kedvelőinek egy Danuvia motor felújításának története, a felújítás ütemében készített képekkel. Egy 1960 - as kiadású Danuvia 125 motor teljes felújítása követhető végig, a tervezett befejezés és a cél, egy OT rendszám. A motor üzemképes állapotban lett vásárolva, de teljesen darabokra lesz szedve, és a rossz, működésképtelen alkatrészek cseréjével, a különböző kiegészítők krómozásával, polírozásásával, valamint a motor újrafényezésével, és csíkozásával remélhetőleg újra eredeti fényében fog pompázni.

Abinet Ajándék Webshop

Abinet Ajándék Webshop

Ajándékzug webáruházunkban ajándék termékeket rendelhetnek a kedves vásárlók. A csomagot házhoz szállíttatjuk, így maximális kényelemmel vásárolhatnak tőlünk. Termékpalettánkon számos ajándéktárgy, nosztalgia termékek és nagyon sok lakásfelszerelés is megtalálható. Legyen szülinap, névnap, karácsony, valentin nap, ballagás, anyák napja, nőnap, esküvő, vagy csak magadat szeretnéd megajándékozni, nálunk biztosan megtalálod megfelelőt! Több, mint 10.000 termék közül választhatsz!

Andy Warhol

Andy Warhol

Andy Warhol az amerikai popkultúra egyik legnagyobb alakja. Szülei a magyarországi Mezőlaborcból (szl. Medzilaborce), (ma: Kelet-Szlovákia) vándoroltak ki Amerikába. Andy munkássága során tökéletesen elsajátította a mechanikus reprodukció eljárásának fortélyait, és maga is kidolgozott saját technikákat. Az 1950-es évek végén már rendszeresen kiállított. 1960-ban újságokból és képregényekből készített festménysorozatot. 1963-ban filmezni kezdett. Warhol így nyilatkozott a mozgóképeiről: Én szeretem az unalmas dolgokat. Az is szórakoztat, ha csak ülök, és kifelé bámulok az ablakon. Csak idő kérdése. Mindig lehet látni embereket, akik folyton az ablakból bámészkodnak. És ha nem az ablakból mozizom, akkor egy üzletben ülök, és onnan figyelem az utcát. A film számomra nem más, mint az időtöltés egyik módja.

Angol Ruha

Angol Ruha

Az üzleteinkben a retro és hippi ruhák nagy választéka is megtalálható, ezért több színház előszeretettel válogatja jelmezeit készletünkből. Cégünk rugalmasságát mutatja hogy lehetőségeinkhez mérten, próbálunk vevőinkhez alkalmazkodni egyedi kérések esetén is.

AntikWeb.hu, antikvitás vadászterület.

AntikWeb.hu, antikvitás vadászterület.

AntikWeb.hu Régiségek Műtárgyak hirdetések! Antikweb.hu Töltsd fel az eladó régiségeid! Nemesfém. Kovácsoltvas bútor, Porcelán, Üveg, Kerámia Régi könyv, bélyeg. Numizmatika, Antik hangszer lámpa csillár. Régi bútorok. Fegyver, Szobor faragvány. Régi órák. Minden új regisztrálónak 1000Ft bónuszt írunk jóvá a számláján. Az összeg felhasználható hirdetések kiemeléséhez, vagy bannerek megjelenítéséhez.

Autos játékok ingyen

Autos játékok ingyen

Unod már, hogy mostanság mindenért kemény összegeket muszáj fizetned? Csodálatos hírünk van! Autós játék website-unkon minden szoftver teljesen freeware, azaz egy árva petákodba se kerül. Csupán egyetlen picike szívességet szeretnénk cserébe: értékeld játékainkat vagy kedvelj minket a facebook-on. Versenyezz, előzz meg mindenkit, legyél te a világbajnok! 6-tól 99 esztendős korosztályig jó szívvel ajánljuk programjainkat minden kikapcsolódni kívánó személy részére.

Babzsákfotel, babzsák, párna és puff - Huppanj Bele!

Babzsákfotel, babzsák, párna és puff - Huppanj Bele!

Köszöntünk a babzsákok birodalmában! Az a kevés idő, amit pihenéssel, kikapcsolódással tölthetsz, nem mindegy, hogyan telik. Minden babzsákfotelünk a Te kényelmedet szolgálja! Meglepően könnyű, és egyben gerincbarát is. A 'Huppanj Bele!' egy új alternatívája a babzsák hagyománynak. Ma már a modern otthonok része, feldobva a lakás bármely helyiségét. Legyen az nappali, háló, dolgozó, gyerekszoba, vagy akár terasz. Meglátod, mindenki csodájára jár majd! Készülhet pamutból, de ha dizájnosabb dolgokat kedveled, textilbőrből is! Sok-sok színből választhatsz! A raktáron lévő kész babzsákok, babzsákfotelek, párnák és puffok akciós áron, 10% engedménnyel, azonnal elvihetők! Ha innen választasz, nem kell a babzsákod elkészítést megvárnod, ráadásul olcsóbban juthatsz egy-egy modellünkhöz! Ajándékutalványt is választhatsz, ha azt egyszerűbbnek érzed! Megrendelésedet megteheted a nap 24 órájában! Házhoz szállítjuk babzsák foteledet az ország bármely pontjára! Babzsákfotel, babzsák, babfotel, párna és puff. Ne feledd: Nálunk babra megy a játék! www.huppanjbele.hu

Bambi Eszpresszó

Bambi Eszpresszó

Nem repro retro! 1960 óta megállás nélkül nyitva. Igazi kuriózum: dominózó törzsvendégek, presszóspohár, piros műbőr pamlagsor, mérsékelten fehér terítőkkel fedett asztalok, tágas tér, élet. Utolsó mohikán a presszók világából.

Barack Divatműhely

Barack Divatműhely

A Barack Divatműhely ruhatervezéssel, gyártással, szabásminta készítéssel és saját termékeinek kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Boltunkban kapható egyedi ruhák mellett vállalunk tervezést, méretre készítést és egyéni ötletek megvalósítását is. Vásárlóinkat családias környezetben fogadjuk, ruháinkat kívánság szerint díjmentesen méretre alakítjuk.

Hirdetés
Bogárjavítás

Bogárjavítás

VW bogárhátú személygépkocsik, buszok teljes körű szervizelése, fék, futómű, motor, elektromos rendszer, karosszéria, fényezés, kárpitozás. VW bogárhátú teljes felújítása, alkatrész beszerzéssel is: új vagy bontott alkatrészek. Vizsgáztatás, zöldkártya, biztosítás és eredetiség vizsgálat.

Commodore 64

Commodore 64

A Commodore 64 a 1980-as évek kultikus személyi számítógéptípusa. Először érthetően a vállalati szférából szorult ki, az otthoni felhasználók köréből azonban tulajdonképpen máig sem teljesen, mert van aki nosztalgiából máig megtartotta és be-bekapcsolja. Az 1993-ban befejezett gyártásáig eladott 17-25 millió számítógéppel a C64 minden idők legtöbbet eladott számítógépmodellje lett és maradt.

Danuvia 125

Danuvia 125

A fórumon ismerkedhetsz, tapasztalatokat cserélhetsz Danuvia tulajdonosokkal, illetve alkatrészeket kereshetsz - kínálhatsz megvételre vagy eladásra, a Vásártér menüpotban pedig még több alkatrészek és motorok találhatóak. A Képtár menüpontban különböző almappákban veterán rendezvények, túrák, találkozók fényképei vannak folyamatosan feltöltve. Valamint Danuvia motorfelújításról készült képek.

Disco Feeling - retro disco élőben

Disco Feeling - retro disco élőben

Az élőzenének és a diszkónak is megvannak az előnyei és a hátrányai is. Arra gondoltunk, hogy a két előadásmódot úgy ötvözzük, hogy minnél több előny és minnél kevesebb hátrány maradjon. Az élőzenében van egy csoda, amit születésnek hívunk, az élő zene ott azon a helyen, abban a pillanatban születik meg, és a maga tökéletlenségében lesz csodálatos, egyszeri és megismételhetetlen. Az élőzrnénél nem előre fölvett zeneszámokat játszunk, hanem szabadon, kötötségek nélkül tudjuk követni a közönség hangulatát. Az énekesek változatosan és magas színvonalon reprezentálja a slágereket, miközben a közönséggel való folyamatos kontaktussal, konferálással fokozzák a hangulatot! A Disco Feeling műsorában a számok között nincs szünet a slágereket akár több órás szettekbe mixelve játszuk. Az est folyamán ritkán pihenünk, és ritkán szakítjuk félbe a táncot, folyamatos zenét biztosítunk, műsorunk változatos, széles zenei választékkal, rengeteg zenei állománnyal rendelkezünk, így akár egész éjszaka bármilyen zene is szólhat, maximális minőségben.

Dohánymúzeum

Dohánymúzeum

Átfogó magyar dohányzástörténeti oldal. Saját, több mint 1550 darabos gyűjteményem bemutatása: megszűnt, régi magyar cigaretták, szivarok, fogyasztási dohányok a századfordulótól napjainkig. Több mint 4700 kép idézi a múltat, emellett olvashatnak írói véleményeket, dohányos témájú verseket, novellákat, múltbéli illemszabályokat. A lényeget összefoglaló, tömör, de érdekes leírásban mutatom be magát a dohány növényt, a dohányzás elterjedését és a dohányzás magyarországi történetét. Rengeteg régi reklámplakát, számolócédula, dohányzással kapcsolatos képeslap is megtalálható az oldalon. Korabeli újságcikkek, mi több filmhíradó felvételek között is lehet böngészni. Nagyjából havonta újabb és újabb termékleírást, vagy valami kiemelt témát olvashatnak a címoldalon. A gyűjteményben felesleges vagy duplán szereplő darabok megvásárolhatók. Szeretettel várom a kérdéseket, javaslatokat, saját emlékeket. Jó emlékezést kívánok mindenkinek!

Ecseri bolhapiac

Ecseri bolhapiac

Gyűjtőnek, nézelődőnek, hazavinni való emléktárgyat keresőnek egyaránt kincseskamra az Ecseri bolhapiac. Alkudni természetesen lehet - sőt, kötelező. Az apró porcelánfiguráktól a szecessziós bútorokig, a régi üdvözlőlapoktól az ezüst zsebóráig, a szocializmus negyven évének sajátos kultusztárgyaiig szinte minden kapható.

Egy legenda születése - Volvo Amazon

Egy legenda születése - Volvo Amazon

A Volvók nem rozsdásodnak, mert svédacélból készülnek - mondták régen a bennfentesek. Ez a féligazság éppen az Amazon típusnál eresztett gyökereket a köztudatba - egy ilyen autót mutat be Csikós Zsolt, végigjárva a modell történetét is.

Egykor

Egykor

Sok a régi képeslapod? Egy rakat fényképed van a padláson a századelejéből vagy a 60-as évekből? Itt a lehetőség, hogy ezek a képek ne a szemétben, hanem az interneten végezzék, hogy ezáltal mások is láthassák kincseid. Az Eredményhirdetés hétfőnként a retronom tv-n! "egykor" az elmúlt korok magyar épületeinek, helyeinek összegyűjtését tűzte ki célul, ezért minden héten új témát ad a régi korok szerelmeseinek. A legjobb gyűjtőket különleges jutalommal díjazzuk. A témák és díjak hétről-hétre változnak, ezért érdemes figyelni a játékainkat. Hétfőn indul, és vasárnap éjfélkor zár a hol volt, hol nem volt... játék.

Tuti menü