Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játékok képes leírás - Retro.tlap.hu
részletek »

Játékok - Retro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Játékok
Keresés
Találatok száma - 13 db
Autos játékok ingyen

Autos játékok ingyen

Unod már, hogy mostanság mindenért kemény összegeket muszáj fizetned? Csodálatos hírünk van! Autós játék website-unkon minden szoftver teljesen freeware, azaz egy árva petákodba se kerül. Csupán egyetlen picike szívességet szeretnénk cserébe: értékeld játékainkat vagy kedvelj minket a facebook-on. Versenyezz, előzz meg mindenkit, legyél te a világbajnok! 6-tól 99 esztendős korosztályig jó szívvel ajánljuk programjainkat minden kikapcsolódni kívánó személy részére.

Fejlesztő táblajátékok

Fejlesztő táblajátékok

A táblajáték az emberi kultúra része, csak az emberre jellemző tevékenység: gondolkodik, stratégiát állít és követ, absztrahál? Ősidők óta fontos szerepe van a szabadidő eltöltésében. Sok esetben kötődik ? legalábbis gondolatban ? a mindennapi élethez és a kultúra más egyéb területéhez: például a Mancala az ültetéshez, a pénzügyi kimutatáshoz, a Sakk, vagy a Dáma a hadviseléshez, a Gó pedig magához az élethez? Az oktatásban és a nevelésben a táblajátékok kivételesen hatékonynak bizonyulnak a gyerekek fejlesztése során. A tantárgyak közül elsősorban a matematikával állnak szoros kapcsolatban. A művészetek közül különösen a képző- és iparművészettel: gondoljunk csak a míves kidolgozású táblás készletekre, művészi igénnyel festett tábláikra, vagy kastélyok és katedrálisok játéktáblákat idéző kőlap mintáira. Ennek a honlapnak az elsődleges célja e táblajátékoknak a megismertetése és népszerűsítése.

Játékszerek Anno

Játékszerek Anno

Nagyszüleink játékai, különleges ajándékok, gyűjtőknek, webáruház. Kiállítások Hónapról hónapra tematikus csoportokban mutatjuk be a világ játékszergyártásának emlékeit. Elsősorban azokat a játékokat, amelyek valamilyen iparművészeti vagy ipartörténeti értékekkel bírnak. Gyakran nem az eredeti régi tárgyakat, hanem csak hiteles másolatát állítjuk ki.

Lemezárugyár játékai

Lemezárugyár játékai

E szerelem egy lendület autó megvásárlásával kezdődött, amit számos darab megszerzése követte. Egyre jobban beleástam magam a Lemezárugyár által készített játékok és tárgyak felkutatásába. Sajnos szomorúan tapasztalatam, hogy a gyár és termékei méltatlanul a feledés homályába vesztek. Honlopommal ennek az űrnek a betöltéséhez szeretnék hozzájárulni.

Mahjong Játékok

Mahjong Játékok

A mahjongg-ot kínai dominónak is szokták nevezni. Nagyon tekintélyes múltra tekint vissza a játék. A Távol-Keleten a 1912-ig kizárólag az uralkodói házban ismerték, az ő bukásuk után vált ismertté szerte a világon, Európában és az USÁ-ban is. A mahjonng egy négyszemélyes logikai játék, mely leginkább a römihez hasonlítható. 144 darab kőnek vagy cserépnek nevezett elemből áll, melyek segítségével kell elérnünk a madzsongot. Website-unk azt tűzte ki küldetésül, hogy egy kiváló kollekcióba rendezze ezen logikai játék legszuperebb flash alapú verzióit.

Makettek

Makettek

Retroautók a keleti blokkból: Kéthetetnte megjenő magazin, melynek egy-egy számban egy modell, valamint: A gépkocsi létrejöttének története, Korábban nem publikált fotók, Érdekességek, Műszaki adatok, Történelmi összefüggések, Archív fotók találhatók.

Mario Játékok

Mario Játékok

Ki ne emlékezne a régi nagy sikerű mario játék ami szinte az összes játékplatformra megjelent. Itthon leginkább a nintendos verzió hódított és napjainkban leginkább flash játékok formájában lehet vele újrajátszani. A játék mindig nagyon népszerű, annak ellenére, hogy már több, mint éve készült belőle az első verzió.

Moncsicsi

Moncsicsi

A "babaarcú majmocska" figuráját egy bizonyos Sekiguchi úr alkotta meg 1974-ben, Japánban. Néhány év alatt a kis családi vállalkozás, a Sekiguchi Ltd. e termékével az európai és amerikai játékpiac meghatározó szereplőjévé vált, a gyermeki tekintetű kismajom a francia piacon KiKi-ként, angolszász nyelvterületen pedig Chic-a-boo néven vált ismertté. A figura szülőatyja, Sekiguchi úr európai tanulmányúton kereste a gyermekjátékok sikerének titkát, így ötvözte a Monchhichi alakjában a meghatóan őszinte tekintetű, szeplős és cumizó kisbaba arcát, a kellemes tapintású szőrös kismajom alakjával.

Regiment

Regiment

Ólomkatona kiállítás szervezése az ország egész területén. Bemutató az ólomkatona öntés fortélyaiból és gyermek foglalkoztatás. Ólom figurák készítése egyedi megrendelés alapján. Importált, különleges minőségű lemezjátékok gyerekeknek és felnőtt gyűjtőknek egyaránt! Egyes régi, használt, de jó állapotú és működő darabok, melyek aktuálisan megtalálhatóak az üzletünkben, a teljesség igénye nélkül.

Hirdetés
Retro figurák, játékok boltja

Retro figurák, játékok boltja

A fantasmania online játékbolt elsősorban film / mozi, képregény, rajzfilm alapú figurákat és játékokat kínál. A termékek között egyaránt találhatóak új és használt játékok, a retro termékek elsősorban az utóbbiak közül kerülnek ki. Érdemes szétnézni a kategóriákban, mert a 'Retro' címkével ellátottakon kívül szinte mindben előfordul egy-két érdekesség vagy máshol már nem kapható termék. Az ilyen cikkek jellegükből fakadóan (egy-egy darab van belőlük alkalmi jelleggel), a kínálat folyamatosan változik, a frissítések rendszeresek. Sok népszerű (Marvel és DC Szuperhősök: Batman, Vasember, Pókember, Star Wars figurák, Transformers, Pankrátorok, stb) mellett egy-két érdekességre mindig bukkanni a kategóriák mélyén!

Retro Gamer

Retro Gamer

A Retro-Gamer egy nyílt fórum kíván lenni amennyire csak lehet teret engedve a szabad beszélgetésnek A Pac-Man-től a Mortal Combat-ig ... A legnépszerűbb régi játéktermi programok. Minden ami JAMMA! Több min 50 RetRo játék leírása! Tanácsok, eladás, bérlés, tippek trükkök.

Retro Játékok Flashben

Retro Játékok Flashben

Naponta frissülő, gondosan válogatott ingyenes online flash játékok gyűjteménye a Napi Játékok oldala. Nálunk megtalálhatóak a legfrissebb és legnépszerűbb játékok a legpörgősebb akciójátékoktól kezdve, a fejtörőkön át a baba öltöztetős játékokig. Választékunkkal egyaránt szeretnénk kedveskedni a fiús és a lányos játékok kedvelőinek is. Oldalunk teljesen ingyenes, és regisztrálni sem kötelező.

Rubik kocka játékbolt

Rubik kocka játékbolt

Világszerte ismert Rubik kocka, Rubik mirror, Rubik 360 vásárlás akciós áron. Játékboltunkban kaphatóak az összes Rubik játékok raktárról. Vásároljon különleges alkalmakra, gyereknapra, karácsonyra, születésnapra RUBIK játékokat.A bűvös kocka 1980-as évektől az egyik legelterjedtebb fejtörő, logikai játék. Évről évre rukkol elő valami újdonsággal Rubik Ernő, nemrég nagy sikert aratott a Rubik 360 játékával, mely inkább az ügyesség és a fizika játéka.

Tuti menü