Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Étterem, kávézó, presszó képes leírás - Retro.tlap.hu
részletek »

Étterem, kávézó, presszó - Retro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Étterem, kávézó, presszó
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bambi Eszpresszó

Bambi Eszpresszó

Nem repro retro! 1960 óta megállás nélkül nyitva. Igazi kuriózum: dominózó törzsvendégek, presszóspohár, piros műbőr pamlagsor, mérsékelten fehér terítőkkel fedett asztalok, tágas tér, élet. Utolsó mohikán a presszók világából.

Ibolya presszó

Ibolya presszó

... A belépők a színes, lambériával burkolt bárpulttal találják szembe magukat. A több méteres belmagasságú térbe az eredeti lámpák lettek újra belógatva, kipótolva pár retró remekkel. A pult mögötti szekrény nagyanyáink térelválasztóit idézi. A személyzet pedig fa gyöngy függönyön keresztül jut be a hátsó helyiségekbe. A bejárattól jobbra egy zenegép kapott helyet, melyből bárki kedvére válogathat.. Beljebb érve szűkül a tér, a narancssárgára festett, tapétázott plafon alatt elhaladva egy nappalit imitáló térbe jutunk, ahol őszi tájat idéző panel poszter gondoskodik a hangulatról. Az ablakokban elengedhetetlen csipkefüggönyök lógnak ...

Remíz

Remíz

Távol a város zajától, a Budakeszi úton, a villamosok éjszakai pihenőhelye mellett, egy elhanyagolt ifjúsági eszpresszó helyén, ma Budapest egyik legismertebb vendéglője működik. Az átépítéskor eredetileg kávéházat terveztek, de a közfalak bontásakor az élet átalakította a terveket és 1992 augusztusában, stílusosan megnyílt a Remíz kávéház és söröző. A falakat idővel tágítani kellett és ebben a törzsvendégek is részt vállaltak. Az adományozók téglába vésett nevét bárki megismerheti, amikor a különtermekbe, a kártya-és klubszoba felé vezető folyosón áthalad. Hangulatos kerthelyisége - szaletlijével, Péter János Vladimír szobrászművész tündéri szökőkútjával, ínycsiklandozó látványkonyhájával - pedig kora tavasztól, késő őszig vonzza a vendégeket. A Remíz a társasági élet egyik kedvenc helyszíne, ahová nem lehet úgy betérni, hogy az asztaltársaságokban ne tünne fel néhány ismerős művész, író, politikus, újságíró, üzletember.

Retro Club étterem

Retro Club étterem

Éttermünk frekventált, jól megközelíthető helyen, az Astoria Szállóval szemben található. Eredeti receptek alapján készült ételeinkkel, jellegzetes italokkal, halk zenével igyekszünk vendégeinket a rohanós hétköznapok, egyhangúságából kizökkenteni.

Retro-Steak

Retro-Steak

Retro Steak Étterem &Pizzéria Ingyenes házhozszállítás Szekszárd területén. Csoportos foglalásokat, rendezvények lebonyolítását éppúgy vállaljuk és várjuk, mint a pár főre szóló asztalfoglalásokat.

Traubisoda

Traubisoda

Traubisodát, a hetvenes években, egészen pontosan 1973-ban kóstolhatta meg először a nagyközönség. A saszlaszőlő aromája a magnéziumban gazdag vízzel keveredve alkotja meg az emlékezetes Traubi ízt. A Traubisoda kultusz szerves részei a régi, hetvenes-nyolcvanas évekbeli reklámfilmek.

Tuti menü