Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Divat, ruhabolt, turkáló képes leírás - Retro.tlap.hu
részletek »

Divat, ruhabolt, turkáló - Retro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retro.tlap.hu » Divat, ruhabolt, turkáló
Keresés
Találatok száma - 10 db
Angol Ruha

Angol Ruha

Az üzleteinkben a retro és hippi ruhák nagy választéka is megtalálható, ezért több színház előszeretettel válogatja jelmezeit készletünkből. Cégünk rugalmasságát mutatja hogy lehetőségeinkhez mérten, próbálunk vevőinkhez alkalmazkodni egyedi kérések esetén is.

Barack Divatműhely

Barack Divatműhely

A Barack Divatműhely ruhatervezéssel, gyártással, szabásminta készítéssel és saját termékeinek kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Boltunkban kapható egyedi ruhák mellett vállalunk tervezést, méretre készítést és egyéni ötletek megvalósítását is. Vásárlóinkat családias környezetben fogadjuk, ruháinkat kívánság szerint díjmentesen méretre alakítjuk.

Pólópokol

Pólópokol

A mintákat kiváló minőségű kínai alapanyagra nyomjuk. Te most azt hiszed, hogy viccelünk. és tényleg. Gildan, és Sol's pólókkal dolgozunk, amik 100 % cotton felirattal érkeznek. Napokig viseltük a tesztpólókat, mosás nélkül. Nagyon büdösek lettünk bennük, de a pólók ezt is kibírták. Rendes esetben egyébként kéretik a cuccost kifordítva, 40 fokon mosni, és legalább a mintát nem vasalni. Így szerintünk sokáig boldog tulajdonosa lehetsz a pólóinknak. Ha mégis gáz lenne a minőséggel, akkor ne habozz heves anyázások közepette visszahozni azt nekünk.

Retro pólók, ruhák, kiegészítők

Retro pólók, ruhák, kiegészítők

Retro Jeans termékek, széles választékban, a thomaskarcag.hu online áruházában. Kínálatukban kicsit és nagyon egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbb ruhákat és cipőket. Kedvezményes árakon kínálják termékeiket a vásárlók számára. A Retro Jeans termékeken kívül, Adidas, Nike, Heavy Tools és sok más márkás terméket is forgalmaznak. Egyszerű, felhasználóbarát keresővel segítik a látogatók számára, a termékek közti böngészést. A kiszállítást gyorsan és zökkenőmentesen bonyolítják le, minden alkalommal.

Retro ruhák és kiegészítők

Retro ruhák és kiegészítők

A Retikül Retro- és Régiségbolt választékában nem csupán retro ruhákat (női és férfi ruházat, kalapok, cipők, szandálok), hanem természetesen egyéb kiegészítőket, pl. retikülök, szemüvegek, ékszerek (nemesfém és bizsu egyaránt) is találnak. A Budapest belvárosában (Hősök terétől pár percre,, a Dózsa Gy. út 66. szám alatt) található, igényesen kialakított bolt hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között várja kedves vevőit.

Retrock

Retrock

Budapest szívében egy kreatív csapat serénykedése árral szemben ... Egyedi kreálmányok használt és új anyagokból. Hazai és külföldi fiatal tervezők ruhái, kiegészítők, bőséges secondhand kínálat, régi moziplakátok, képregények, bizsuk, csemegék, ...

Retroruha

Retroruha

Retro ruhák és kiegészítők boltja. - Ruhák - Kalapok - Táskák - Lábbelik - Ékszerek - Napszemüvegek A kínált termékek fényképei megtekinthetők a hivatkozott weboldalon. Nagykőrösi úti piacon hátsó körfal 41

Senior és Méta szabadidőruha

Senior és Méta szabadidőruha

A '80-as évek legnagyobb szabadidőruha márkái a Senior és a Méta újra kaphatók. A retro hangulatot ötvözték a mai divattal. A ruhákat eredeti fazonokon kívül magyar tervezők készítették. Az alapfazon és az alapanyag is a korabeli melegítőknek megfelelő. Stílusinfó, fotópályázat és egyedi kedvezmények is vannak webáruházukban.

Tisza Cipő

Tisza Cipő

A 70-es években a Tisza Cipőgyár volt Magyarország legnagyobb cipőgyára, - ahol nemcsak cipőket, hanem az ország más gyárai részére gumitalpakat is készítettek - évente 10 200 000 pár cipőt gyártottak itt ebből 3 000 000 pár tornacipőt. A mennyiség mellett a gyár ügyelt a minőségre, 1974. júliusában a PVC talpú tornacipők elnyerik a "kiváló árú" megkülönböztető jelzést. Az 1976-os Budapesti Nemzetközi Vásáron a Tisza Cipőgyár szabadidő cipőcsalád termékeivel vásári nagydíjat kapott.

Hirdetés
Trapper farmer

Trapper farmer

Már az anyag szövése is más, a belőle készült nadrág lazább hajlékonyabb mint a többi. Szövési hiba, minden nadrágra jutott. Az indigófestés viszont nagyon jól sikerült. Élénk sötét színe látványosan és gyorsan kopott, bizonyítva hogy igazi farmerrel van dolgunk, és ez akkoriban már elég volt a sikerhez. Egyenes szárú, átlagos derékmagasságú férfinadrág, a kötelező öt szegecselt zsebbel, a hátsó kettőt dupla hullámos varrás díszítette. Használat közben, hála az egyedi anyagnak a kritikus helyeken megnyúlt és jellegzetesen fehérre kopott, messziről felismerhetővé vált.

Tuti menü